Prisjämförelser

Det finns idag flera mycket bra och användbara gratis prisjämförelsetjänster. Det är sajter som du kan använda för att enkelt hitta bästa pris på olika varor och produkter. Här kan du läsa om mina favoriter bland prisjämförelsetjänster. Nedanstående aktörer har en mycket bra funktionalitet som göra att du kan spara en hel del pengar!

Insplanet är en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar, lån och elavtal till konsumenter och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster inom privatekonomi genom www.insplanet.com. De hjälper tusentals personer dagligen att se över, jämföra och köpa försäkringar, lån och elavtal. Insplanets rådgivning och våra förmedlingstjänster är kostnadsfria. Det är samma pris på de produkter vi förmedlar oavsett om du köper via Insplanet eller om du går direkt till våra leverantörer och samarbetspartners. Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North. Remium är Insplanets certified adviser.

Compricer Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. De tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. De jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får de betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer är ett oberoende företag utan koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag. Hos dem kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar. Jämför privatlån och hitta bästa räntan: Compricer har samlat flera långivare under ett & samma tak. Via en ansökan får du flera erbjudanden. Gör en ansökan om privatlån via oss och låt bankerna slåss om att ge dig det bästa alternativet och du få din egna exakta ränta. Snabbt besked - flera erbjudanden men bara en kreditförfrågan. Helt kostnadsfritt!

Prisjakt Prisjakt.nu är en produkt- och prisjämförelsetjänst på Internet dit konsumenter går när de planerar att göra ett inköp av en produkt, för att få hjälp med att välja produkt och hitta den till rätt pris. Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster, med målet att ge dig som konsument kunskap före ditt köp. Tjänsten är gratis och uppskattas för sina prisjämförelser och den stora mängd med produktinformation och omdömen som finns på sajten. Det breda spektra av olika produktkategorier gör att tjänsten passar för personer med olika intressen och behov.

Pricerunner PriceRunner är en gratis prisjämförelsetjänst utformad efter konsumentens behov. Deras mål är att ge dig den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa dig att jämföra produkter, priser och återförsäljare. Dessutom kan du läsa köpråd, se produktbilder, läsa expert- och användarrecensioner och titta på videorecensioner innan du bestämmer dig för vad du ska köpa.

Kelkoo Kelkoo är Europas ledande shoppingagent med flera tusen butiker kopplade till sin söktjänst. Jämför priser innan du handlar online.

Bokfynd.nu Jämför priser på böcker. Detta verktyg samlar in och jämför priser från olika nätbokhandlare.

Läs mer på nästa sida om användbara dealsajter!