Prispressartjänster

          

Det finns idag flera mycket bra och användbara gratis prispressartjänster. Det är sajter som du kan använda för att enkelt hitta bästa pris på olika tjänster. Här kan du läsa om mina favoriter bland prispressartjänster. Nedanstående aktörer har en mycket bra funktionalitet som göra att du kan spara en hel del pengar!

Elskling Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt.

Bara spara Pressa elpriserna med billig el från svenska elbolag gratis.

Insplanet Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna.

Comboloan Bolån Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig.

My Loan MyLoan är en oberoende aktör som tillsammans med UC har utvecklat ett system där kunden endast behöver göra en kreditupplysning och samtidigt kan ta del av erbjudanden från flera banker. Detta innebär att kunden behåller sin kreditvärdighet och kan ta del av de bästa erbjudanden från bankerna. En smart tjänst som möjliggör att ta in anbud från flera olika kreditgivare, men bara få en förfrågning från UC.

Comparific  Ett smartare sätt att jämföra mobilabonnemang.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna.

Hitta de billigaste flygbiljetterna!

Dina Pensioner Pensioner Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner.

Kreditkort I den här jämförelsen hittar du de flesta kort som ges ut av banker, kreditmarknadsbolag eller kortföretag och som inte ges ut i samarbete med en viss butikskedja, bensinföretag eller liknande. Kontokort är ett gemensamt namn för bankkort, debetkort, betalkort och kreditkort. Jämförelsen hjälper dig att välja kort efter dina behov. För de kort som har reseförsäkring jämför de också de viktigaste villkoren i försäkringen. Du kan även med fördel använda nedanstående gratistjänst!

Bilpriser Bilpriser.se är Sveriges största värderingssajt. De tar temperaturen på bilmarknaden och erbjuder privatpersoner och företag korrekta, trovärdiga och dagsfärska fordonsvärderingar.

Destination Hitta billigaste charterresorna. På Destination.se söker du igenom flera hundra researrangörers utbud i en enda sökning. Destination.se säljer inga resor utan ger en översikt över Sveriges reseerbjudanden. De samlar hundratusentals resor från de ledande arrangörerna inom flyg, hotell, charter, sista minuten och hyrbil. Du hittar snabbt den mest prisvärda resan och bokar den direkt med bara några klick.

Bilplats Samåkning, hitta någon att samåka med.

Bensinpriser.nu Hitta billigaste bensinen.

Matpriskollen Genvägen till en billigare matkasse.

Läs mer på nästa sida om prisjämförelseverktyg!