Gratiserbjudanden

Gratis är ett ursprungligen latinskt ord, gratiis, som betyder "av nåd", d.v.s. det krävs ingen motprestation av varans eller tjänstens mottagare. Jämför gratifikation. Ett känt ordspråk som beskriver gratis-begreppets dolda kostnader är det engelska "There is no such thing as a free lunch." (Ungefär: "Gratisluncher finns inte.") Innebörden är att allting måste på det ena eller det andra sättet betalas, även om det vid första anblicken inte förefaller så. Å andra sidan säger ett annat ordspråk att "the best things in life are free". Naturen har i sig inga dolda kostnader, eller kostnader över huvud taget, sådana är tillskapade i efterhand av det specifika produktionssystemet.

Läs mer nedan om 22 (!) sajter som erbjuder massor av gratiserbjudanden. Här finns det pengar att spara!

22 sajter med gratiserbjudanden

Gratisfynda.se En sajt som har samlat nätets bästa erbjudanden på ett ställe. Här hittar du gratiserbjudande, tävlingar och tjänster där du kan spara pengar.

Alltinggratis.se Denna sajt listar länkar till allt intressant som är gratis på nätet. Förutom saker och prover hittar du här även länkar till olika gratiserbjudanden och internettjänster.

Gratisgodis.se Få gratis godis, för  dig som älskar godis.

Gratissidan.se Gratis saker, tävlingar och andra gratis erbjudanden.

GratisStockholm.nu Gratis kultur och evenemang i Stockholm.

N.nu Gratis hemsida med N.nu - Bäst i test.

iLoveGratis.se Alla prylar bortskänkes. Du kan också skänka bort gratis.

HertzFreerider.com Kör en bil helt gratis. Jo, det är faktiskt sant, och inte så konstigt egentligen. Det händer nämligen rätt ofta att deras bilar hyrs envägssträckor, och behöver köras tillbaka därifrån de kom. Så istället för att de fraktar tillbaka dem har du möjlighet att få en gratisresa mellan två städer.

Gratiskungen.se Erbjudanden och gratis Tävlingar.

GratisGuiden.se En svensk internetsajt som grundades 1998. Syftet med sidan är att tipsa om gratisprylar och gratistjänster på Internet. Helt enkelt vara guiden till allt som är gratis på nätet.

Gratis.se Massor av tips om gratiserbjudanden.

BraVardag.se Som medlem i Bra vardag får du ta del av exklusiva erbjudanden, tips och mycket, mycket mer. Dessutom har du som medlem chans att få prova på produkter inom skönhet, mode, hälsa, hem och trädgård, familjeliv, mat och kök helt gratis!

Goodiebag.nu Gratis produkter hemskickade för dig att prova.

Gratis-Guide.se Gratis Rabattkoder och Varuprover hos Gratis-Guide.se.

PointShop.se Tjäna poäng och shoppa gratis.

Sommarglass.com Få en gratis glass från GB.

Adinbox.se En rolig och kostnadsfri tjänst där du samlar krediter genom att ta del av erbjudanden och annat kul. Du väljer själv vilka erbjudanden och rabatter du faktiskt vill ta emot via SMS eller direkt på hemsidan. Här kan du både spara och tjäna pengar. 

GratisGen.se Få helt gratis saker. GratisGenerationen delar ut gratissaker när du gör erbjudanden och bjuder in vänner. Över 75 000 svenskar är redan medlemmar, få dina gratis prylar du med.

SpotandTell.se De erbjuder gratisupplevelser för alla som är aktiva i sociala medier. Deras medlemmar får prova, smaka och roa sig gratis – för att sedan lämna feedback och berätta om upplevelsen på webben.

Tuggummin.se Gratis tuggummin.

Rensavinden.nu Bortskänkes & gratis annonsering.

Bortskänkes.se Saker som skänks bort helt gratis.

Läs mer på nästa sida om hur du kan tjäna pengar på dina åsikter!